top of page

Meet the team

Team Always July bestaat uit zes enthousiaste meiden met allemaal eigen kwaliteiten maar een gemeenschappelijk doel, namelijk jou een fijne shopbeleving laten ervaren in onze mooie boutique. 

IMG_6129.JPG

Team Always July

IMG_0491.heic

Leonie is de trotse eigenaresse van Always July. Geboren en getogen in het Brabantse Valkenswaard. Woont daar samen met manlief en zoon Donnie. Tijdens haar studie wilde ze haar creativiteit en liefde voor mode kwijt. Et voilà; daar was Always July. Wat startte als een webshop op haar zolderkamertje is inmiddels een winkel in hartje Bergeijk. En in het weekend? Dan geniet ze van een goed glas wijn. Na één glas is ze overigens altijd te porren voor een avondje stappen en wil ze nooit meer naar huis. Volgende dag wel altijd spijt. 

IMG_0421.heic

Karlijn is de Bourgondiër van het stel. Je mag haar wakker maken voor een lekker kaasje. Alhoewel, voor een biefstukje van favo restaurant Theunissen mag je haar ook best wakker maken. Ze is overigens niet alleen gek op kaas; ook op haar (ondertussen) man en twee kids. Hoogtepunt van het jaar? Skiën met haar man in de Italiaanse bergen. Quality time samen, goede wijnen en heerlijk eten. Ik zei toch dat het een Bourgondiër was… 

IMG_0427.HEIC

Bonnie is onze creatieveling. Ze maakt de leukste set’s, zet alles vervolgens op ‘the Gram’ en zorgt er ook nog eens voor dat onze website up-to-date is. That’s how we like it.

Her biggest love? Dochter Pepper. Staat regelmatig voor Bonnie’s lens en dat snappen we, want het is een pláátje. Dinertjes zijn gevaarlijk, kunnen -na wat wijntjes en espresso martini’s- uitlopen tot wilde stap avondjes. 

IMG_7944.HEIC

Esmee, vrolijk en lief! Kleed je met liefde aan of bezorgd je een lekker koffietje. Wij zijn jaloers op haar mooie bos haren. Altijd verzorgd en betrap je niet snel op een ‘off day’, zelfs na een avondje doorzakken ziet deze dame er de volgende dag nog uit om door een ringetje te halen. Maakt je nagels mooi in haar nagelsalon Studio Marie. 

IMG_1747.HEIC

Kee.. Onze bruisende weekend- en vakantiehulp. En haar enthousiasme werkt aanstekelijk, vinden wij dan. Eigen stijl en houdt wel van een ‘niet standaard lookje’. That’s what we like! Drinkt graag een (speciaal) biertje of wijntje en maakt knappe dansjes.

IMG_5948_jpg.HEIC

Nina, onze vliegende keep en van alle markten thuis. Vraag haar om styling advies en ze kleed je aan. Nieuwsbrief al ooit van ons ontvangen? Grote kans dat deze ontworpen is door deze meid. Een lieverd pur sang. 

bottom of page