Meet the team

Team Always July bestaat uit vijf enthousiaste meiden met allemaal eigen kwaliteiten maar een gemeenschappelijk doel, namelijk jou een fijne shopbeleving laten ervaren in onze mooie boutique. 

IMG_7309.HEIC

Team Always July

IMG_0491.heic

Leonie is de eigenaresse van Always July. Ze werd geboren en getogen in het Brabantse Valkenswaard. Tijdens haar studie wilde ze haar creativiteit en liefde voor mode kwijt. Et voilà; daar was Always July. Wat startte als een webshop op haar zolderkamertje is inmiddels een winkel in hartje Bergeijk. En in het weekend? Dan geniet ze van een goed glas wijn. Na één glas is ze overigens altijd te porren voor een avondje stappen in de stad. Gezelligheidsdier pur sang. 

IMG_0427.HEIC

Bonnie is onze creatieveling. Ze maakt de leukste set’s, zet alles vervolgens op ‘the Gram’ en zorgt er ook nog eens voor dat onze website up-to-date is.

That’s how we like it.

Her biggest love? Dochter Pepper. Staat regelmatig voor Bonnie’s lens en dat snappen we, want het is een pláátje. 

IMG_0421.heic

Karlijn is de Bourgondiër van de vijf. Je mag haar wakker maken voor een lekker kaasje. Ze is overigens niet alleen gek op kaas; ook op haar vriend en twee kids. Hoogtepunt van het jaar? Skiën met haar vriend in de Italiaanse bergen. Quality time samen, goede wijnen en heerlijk eten. Ik zei toch dat het een Bourgondiër was… 

IMG_0079.jpeg

Fleur is een lieverd en loopt altijd met een big smile door de winkel. Als ze hippe setjes maakt, droomt ze waarschijnlijk over een broodje kroket. Talking about guilty pleasures. Een ander favorietje? Interieur styling. Het liefst kruipt ze achter haar laptop om voor haar webshop te werken. Ze verkoopt de leukste interieur musthaves. That’s what we call; a girl boss. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier! ;-) 

IMG_0868.HEIC

Onze nieuwe aanwinst? Believe me or not, maar ze heet óók Fleur. We noemen haar ook wel onze Benjamin. Fleur studeert nog en als ze niet in de schoolbanken te vinden is, dan staat ze bij ons in de winkel. Gezellig hé?

Time to relax? Top. Fleur tourt het liefst rond in haar Fiat 500. Al verruilt ze dat knappe wagentje tijdens de wintermaanden maar al te graag voor een paar ski’s (om te racen over de piste).