Meet the team

Team Always July bestaat uit vier enthousiaste meiden met allemaal eigen kwaliteiten maar met een gemeenschappelijk doel, namelijk jou een fijne shopbeleving laten ervaren in onze mooie boutique. 

IMG_8975_jpg.JPG

Team Always July

IMG_2209.jpg

Leonie. Of gewoon Leo. Owner van Always July. Inspiratiebron van de winkel. Zij gaat voor jullie op inkoop, is ongeveer 24/7 op zoek naar de nieuwste trends, merken of ideeën om de winkel nog net wat leuker te maken. Je vindt haar daarnaast bijna dagelijks in de winkel om met haar perfecte klantengevoel net dát top outfitje voor jou tevoorschijn te toveren ;-)

IMG_7937.jpg

Bonnie. Of Boon voor de insiders. Werkt (na Leo ;-)) het langste bij Always July. De creatieveling maar ook onze stiekeme influencer. Zorgt vaak voor de mooiste foto’s en lookjes. Gaat niet voor mainstream maar vliegt liever wat meer uit de bocht. Zowel qua outfitjes als… grapje! Perfectie is haar 2e naam en dat vinden wij helemaal niet erg ;-)

IMG_6117.jpg

Karlijn. Ook wel Kak genoemd (dus kijk niet raar op als je dit hoort in de winkel). Net nieuw maar zeker niet nieuw in het vak. Enthousiast, ondernemend en oog voor detail. Zowel voor de looks van de winkel als voor je outfit. Schenkt je graag een cappuccino maar nog liever een glaasje wijn ;-)

IMG_0247.jpg

Bo. Bootje. De junior van ons team. Onderdeel van team zaterdag en manager van het magazijn. Maar Bo is stiekem ons allesie. Wij hopen dan ook dat haar studie nog heeel lang duurt  en ze nog heel lang onderdeel uitmaakt van team zaterdag. En dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag ;-)